Adviseur riolering en water: Patricia van Zutphen

0 Flares 0 Flares ×

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Patricia van Zutphen. Ik ben 44 jaar en woon in Veghel. Sinds mei werk ik als adviseur riolering en water bij Buiten-Ruimte.

Ik ben een enthousiaste adviseur riolering en water. Het rioleringsvak heeft mijn interesse omdat ik zo een bijdrage kan leveren aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Verder is het een vak wat constant in beweging is door een steeds veranderende omgeving en de klimaatontwikkelingen waar we mee te maken hebben.

Als beleidsmedewerker / adviseur water en riolering van de gemeente Deurne was ik betrokken bij de zorgplicht voor het afval-, hemel- en grondwater en het beheer van de riolering op alle onderdelen van de beheercyclus. Ik heb kennis van de gemeentelijke processen en ben gewend over de grenzen van mijn eigen vakgebied heen te kijken voor een optimaal eindresultaat.

Nu ga ik mijn talenten inzetten voor Buiten-Ruimte om overheid en bedrijfsleven te ondersteunen bij werkzaamheden, projecten en vraagstukken op het gebied van riolering en stedelijk water. Zo ben ik onder andere inzetbaar voor gegevensbeheer, tekenwerkzaamheden, onderzoek en inventarisaties, beoordeling onderzoeksresultaten, planvorming, beleidsvoorbereiding, advisering en klachtenanalyses.

Ik ben betrokken en geïnteresseerd in actuele issues. Ik luister graag, houd mijn kennis up to date en ben nieuwsgierig. Mensen vinden mij service- en resultaatgericht en een zorgvuldige werker. Deze vaardigheden verwacht ik optimaal te kunnen benutten in de rol van adviseur water en riolering bij Buiten-Ruimte.

Graag maak ik de komende periode kennis met u.

0 Flares Twitter 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

No Replies to "Adviseur riolering en water: Patricia van Zutphen"