Nieuwe collega: Gerwin Foesenek

0 Flares 0 Flares ×

Graag stel ik mezelf aan u voor.

Mijn naam is Gerwin Foesenek, in mei van dit jaar word ik 24 en ik ben woonachtig in Etten-Leur.

Sinds 2 mei 2016 ben ik, als verkeerskundige, in dienst bij Buiten-Ruimte. Een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb. Mezelf verder ontwikkelen in dit vakgebied met een leuke club collega’s is iets waar ik naar uitkijk.

Voor mijn komst naar Buiten-Ruimte heb ik op verschillende manieren veel geleerd. Na het afronden van mijn HAVO in 2009 ben ik Urban Management gaan studeren aan de NTHV in Breda. Deze opleiding combineerde Verkeerskunde met Planologie & Stedenbouw. Na twee jaar opleiding koos ik voor de specialisatie Verkeerskunde. Na vier jaar opleiding studeerde ik, in de zomer van 2013, af als Verkeerskundige.

Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de gemeente Etten-Leur. Na mijn afstuderen ben ik hier opnieuw gaan werken. Het eerste half jaar in de vorm van een werkervaringsplek en vervolgens ben ik in dienst getreden.

Als verkeerskundige van de gemeente Etten-Leur hield ik me vooral bezig met verkeerskunde in de breedste zin van het woord. Ik bood onder andere verkeerskundige input in projectgroepen, voerde parkeeronderzoeken uit en gaf advies over verkeersveiligheidsvragen.

Na enkele jaren in overheidsdienst ben ik erg benieuwd wat het bedrijfsleven me te bieden heeft. Ik kan mijn opgedane werkervaring prima inzetten om Buiten-Ruimte, als verkeerskundige, te versterken.

Graag maak ik de komende periode kennis met u.

0 Flares Twitter 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

No Replies to "Nieuwe collega: Gerwin Foesenek"