Referenties

Moerdijk - website

“De samenwerking met Buiten-Ruimte komt overeen met de werkzaamheden van mijn team. Wij zijn denkers en doeners die transparant werken en handelen. Buiten-Ruimte vult al enkele jaren de ‘gaten’ die ontstaan op het gebied van verkeer. De invulling vanuit Buiten-Ruimte is altijd oplossings- en klantgericht, praktisch uitvoerbaar en gebeurt tot op heden naar tevredenheid van beide partijen.”

Wim Kapitein
Teamleider afdeling RBOR, Gemeente Moerdijk

 

 

“Sinds 2015 maken wijDetachering beleidsmedewerker civiele techniek - Aalburg- w gebruik van bureau Buiten-Ruimte voor ondersteuning en advisering op het vlak van stedelijk water en civiele techniek. Ik ben erg positief over de samenwerking met Buiten-Ruimte.

De gedegen vakkennis van Ronnie van Boekel in combinatie met zijn jarenlange gemeentelijke werkervaring stelt hem in staat snel de problematiek te doorgronden en met goed onderbouwde beleidsadviezen te komen. Voor de komende periode ben ik ook zeker van plan deze samenwerking voort te zetten.”

Robert van Dommelen
Afdelingshoofd Openbare Werken, Gemeente Aalburg

 

schiedam website

 

“De mensen achter bureau Buiten-Ruimte ken ik al jaren. Klantgerichtheid, hoge kwaliteit, kennis van zaken en integriteit zijn
enkele steekwoorden om bureau Buiten-Ruimte te omschrijven. We zijn erg tevreden over de geleverde producten en diensten.”

Felix Kools
Vakgroep Verkeer, gemeente Schiedam